TIPS

*Jag älskar knästrumpor till boots, ett par snygga jeans(hål eller inte spelar ingen roll), en söt underblus, överblus och en snygg kofta är super duper snyggt nu i vinter! kanske lockigt hår och bara lite smink, eller hästsvans! super snyggt!
*Hatar att ha förplattat hår fixa volym!! Lägg plattången och ha håret oplattat det sparar både tid och de sliter inte på håret!!
* Använd mössa!! Annars kommer du ha massor av tovor i håret och det sliter ännu mer på ditt hår!! FFIXA en snygg mössa och börja använda den det är trots allt december ju!!
* Om du tycker dina kläder är "fula" eftersom du haft dom så länge så finns det två grejer du kan göra. Antingen gör du om dom ger dom en "makeover" eller så shoppar du nya!! Men gör en makeover och spara pengar!
* Om du har en Iphone/Android mobil byta skal oftare!! Det är roligt med variation. Matcha och mixa skalen till din outfit! Snyggt och en super snygg accesoar!! Använd bara inte skalet för länge kanske det kanske kommer mycket bakterier på det!!!
Det var allt för mina tips idag hehehe.
xxo/ Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0